fbpx

Hoe het allemaal begon..

Hoe het allemaal begon.. 1024 679 Deborah

Hoe het allemaal begon…

Toen ik eind 2016 begon aan de opleiding voedingsleer, besloot ik door te leren tot gewichtsconsulent, op dat moment wist ik nog niet dat ik er een bedrijf mee wilde starten.
Ik koos voor deze opleiding omdat ik voeding altijd al interessant vond en er graag meer over wilde weten.
Begin 2017 deed ik met positief resultaat examen. Hierna kwamen verschillende mensen naar mij toe met de vraag of ik ze wilde begeleiden. Ik werd hier heel enthousiast door en wilde iedereen helpen.

Momenteel studeer ik sportvoeding, dit sluit goed aan bij mijn werk als militair verpleegkundige bij de Koninklijke Marine in Doorn.

Op een gegeven moment kwam een van de artsen naar mij toe of ik een collega met overgewicht wilde begeleiden.
Ik stemde meteen in en maakte een afspraak met deze collega. Ik vond het enorm spannend om voor het eerst iemand op het werk te begeleiden.
Het resultaat was al snel zichtbaar. We waren hier allemaal erg enthousiast over.

Na een tijdje kwam ter sprake waarom ik thuis nog niet voor mijzelf was begonnen en hier startte het avontuur. Ik sprak erover met vrienden en familie dat ik mijn eigen bedrijfje wilde beginnen. Mijn broer en zwager bedachten mijn bedrijfsnaam: Sane Foods, San(e) van Sandra en Foods van voeding, betekenis: verstandige voeding.

Ik vond het belangrijk om direct een goede start maken en vroeg een kennis om mijn website en logo te ontwerpen, dit nam een aantal weken in beslag en ondertussen maakte ik een Instagram en facebook account aan.

Collega’s en vrienden wilden afvallen en kwamen bij mij terecht, ze noemden mijn naam weer bij vrienden en zo ging het lopen.

Net nadat ik mijn diploma had gehaald ging ik als ‘proef’ mijn ouders begeleiden. Mijn vader viel in totaal 15 kg af en mijn moeder 12 kg. Dit viel veel mensen op en dat was de start van mijn bedrijfje. Collega’s en vrienden wilden afvallen en kwamen bij mij terecht, ze noemden mijn naam weer bij vrienden en zo ging het lopen.

Op dit moment haal ik mijn inspiratie voor recepten uit verschillende kookboeken. Regelmatig wordt mij gevraagd of ik ook een kookboek ga uitbrengen. Op dit moment heb ik hier nog geen ambitie voor en wil ik mij nu vooral richten op het begeleiden van personen met over of ondergewicht en in de toekomst hoop ik voedingsadviezen aan sporters te geven.

Dit was dan mijn eerste blog, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Regelmatig wil ik jullie hier op de hoogte houden van interessante onderwerpen rondom voeding.

Hoe het allemaal begon…

Toen ik eind 2016 begon aan de opleiding voedingsleer, besloot ik door te leren tot gewichtsconsulent, op dat moment wist ik nog niet dat ik er een bedrijf mee wilde starten.
Ik koos voor deze opleiding omdat ik voeding altijd al interessant vond en er graag meer over wilde weten.
Begin 2017 deed ik met positief resultaat examen. Hierna kwamen verschillende mensen naar mij toe met de vraag of ik ze wilde begeleiden. Ik werd hier heel enthousiast door en wilde iedereen helpen.

Momenteel studeer ik sportvoeding, dit sluit goed aan bij mijn werk als militair verpleegkundige bij de Koninklijke Marine in Doorn.

Op een gegeven moment kwam een van de artsen naar mij toe of ik een collega met overgewicht wilde begeleiden.
Ik stemde meteen in en maakte een afspraak met deze collega. Ik vond het enorm spannend om voor het eerst iemand op het werk te begeleiden.
Het resultaat was al snel zichtbaar. We waren hier allemaal erg enthousiast over.

Na een tijdje kwam ter sprake waarom ik thuis nog niet voor mijzelf was begonnen en hier startte het avontuur. Ik sprak erover met vrienden en familie dat ik mijn eigen bedrijfje wilde beginnen. Mijn broer en zwager bedachten mijn bedrijfsnaam: Sane Foods, San(e) van Sandra en Foods van voeding, betekenis: verstandige voeding.

Ik vond het belangrijk om direct een goede start maken en vroeg een kennis om mijn website en logo te ontwerpen, dit nam een aantal weken in beslag en ondertussen maakte ik een Instagram en facebook account aan.

Collega’s en vrienden wilden afvallen en kwamen bij mij terecht, ze noemden mijn naam weer bij vrienden en zo ging het lopen.

Net nadat ik mijn diploma had gehaald ging ik als ‘proef’ mijn ouders begeleiden. Mijn vader viel in totaal 15 kg af en mijn moeder 12 kg. Dit viel veel mensen op en dat was de start van mijn bedrijfje. Collega’s en vrienden wilden afvallen en kwamen bij mij terecht, ze noemden mijn naam weer bij vrienden en zo ging het lopen.

Op dit moment haal ik mijn inspiratie voor recepten uit verschillende kookboeken. Regelmatig wordt mij gevraagd of ik ook een kookboek ga uitbrengen. Op dit moment heb ik hier nog geen ambitie voor en wil ik mij nu vooral richten op het begeleiden van personen met over of ondergewicht en in de toekomst hoop ik voedingsadviezen aan sporters te geven.

Dit was dan mijn eerste blog, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Regelmatig wil ik jullie hier op de hoogte houden van interessante onderwerpen rondom voeding.