Spinazie-serranoham-plaattaart

Spinazie-serranoham-plaattaart 1024 683 Deborah

Spinazie-serranoham-plaattaart

Ingrediƫnten voor 2 personen:

  • 4 bladen (180g) bladerdeeg
  • 200 gram verse spinazie
  • 75 gram geraspte 30+ kaas
  • 75 gram serranoham
  • 70 gram tomatenpuree

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Maak rondom een openstaande rand door het deeg dubbel te
vouwen.

Besmeer het deeg met de tomatenpuree en verspreid de
spinazie erover.

Maak hem af met de geraspte kaas.

Zet de taart voor 15 minuten in de oven.

Haal uit de oven, verspreid de ham over de taart en bak nog 5
minuten totdat de ham knapperig is.

Vega tip:

Voeg in plaats van serranoham, geitenkaas toe.