fbpx

Cruesli

Cruesli 1024 680 Deborah

Cruesli

Muesli met yoghurt

Ingrediƫnten voor 1 pot:

  • 250 g havervlokken
  • 50 g walnoten
  • 50 g amandelen
  • 50 g zonnebloempitten
  • 50 g sesamzaad
  • 200 g honing
  • 1 tl zeezout
  • 120 g gesmolten kokosolie

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Meng in een grote kom: de havervlokken, pitten, noten en zaden.

Los in een klein kommetje het zout op in 1 eetlepel heet water, klop de honing en kokosolie erdoorheen. Voeg het mengsel toe aan de droge ingrediƫnten en spreid alles uit over een grote bakplaat met bakpapier.

Zet de bakplaat in het midden van de oven en roer het mengsel elke 10 minuten om. In totaal 40 minuten.

Zet de ovendeur half open en laat de cruesli in de oven helemaal afkoelen. Bewaar de cruesli in een goed afgesloten bak.