Wraps met parmaham, zongedroogde tomaatjes en pestomayonaise

Wraps met parmaham, zongedroogde tomaatjes en pestomayonaise 1024 680 Deborah

Wraps met parmaham, zongedroogde tomaatjes en pestomayonaise

Wrap met carpaccio

Ingrediƫnten voor 8 wraps:

  • 8 wraps naar keuze
  • 8 plakken parmaham
  • 50 g rucola
  • 35 g pijnboompitjes
  • 6 el light mayonaise
  • 2 tl groene pesto
  • 12 zongedroogde tomaatjes
  • Peper naar smaak

Bereiding:

Verwarm een koekenpan zonder olie op laag vuur en rooster de pijnboompitjes tot ze beginnen te kleuren. Stort ze in een schaaltje en laat ze afkoelen.

Schep de mayonaise samen met de groente pesto in een kommetje en roer goed door elkaar.

Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.

Bereid de wraps door steeds een wrap te smeren met de pestomayonaise. Leg in het midden een strook rucola en leg hier een plak parmaham op. Snipper er wat stukjes zongedroogde tomaat over en de geroosterde pijnboompitten. Kruid met wat peper en rol de wraps strak op, snijd ze eventueel door midden.

Ook leuk als borrelhapje. Snijd ze dan in kleine stukjes en steek er een tapasprikker in!