fbpx

Online begeleiding door Sane Foods

Online begeleiding door Sane Foods 1024 680 Deborah

Online begeleiding door Sane Foods

Hoe gaat de begeleiding in zijn werk:

Vooraf hebben we contact via de mail of telefoon over wat je wensen en doelen zijn.

Ik stuur je vervolgens een vragenlijst met vragen over wat je eetgewoonten zijn, allergieën, intoleranties en persoonlijke gegevens.

Ik vind het belangrijk om overal rekening mee te houden zodat het echt op jou persoonlijk afgestemd is.

Ik stuur je ook een eetdagboek mee. Hierin geef je mij inzicht in je eetgewoonten op dit moment. Vaak is dit de eerste stap naar verandering omdat mensen op dat moment al bewust bezig gaan zijn met hun eten omdat ze dit opschrijven.

Wat kan je van mij verwachten:

Aan de hand van jouw wensen, lengte, streefgewicht en leeftijd ga ik jou calorie behoefte berekenen en aan de hand daarvan een weekmenu maken.

De begeleiding gaat per 4 weken. Je krijgt voor iedere week 2 ontbijt, 2 lunch en 6 diner recepten op papier zodat je na de begeleiding ook veel nieuwe inspiratie hebt.

Het maken van de weekmenu’s:

Ik streef ernaar dat je na 2 weken de weekmenu’s en recepten in je mailbox hebt ontvangen.

Het weekmenu is dus op jou persoonlijk afgestemd. Je hebt heel overzichtelijk wat je in de ochtend, middag en avond eet en 3 tussendoortjes op een dag.

Resultaat:

Iedere week of om de week ga je thuis op de weegschaal staan en geef je dit aan mij door. We kunnen regelmatig telefonisch contact hebben of over de mail / app.

Ik zorg ervoor dat je geen ‘hongergevoel’ hebt tijdens de begeleiding. Ik vind dit erg belangrijk omdat ik weet dat een crash dieet vaak maar tijdelijk werkt. Je valt vaak snel veel af maar het zit er vaak ook weer zo aan. Door langzamer af te vallen en er zelf bewust mee bezig te zijn heb je een betere kans op langdurig resultaat. Zeker als je er voor kan zorgen dat het een nieuwe levensstijl wordt.

Het lijkt mij ontzettend leuk om nog meer mensen te helpen naar hun doel.

Heb je nog vragen of wil je graag begeleid worden, stuur mij dan een berichtje.