fbpx

Sandra van Duuren

Mijn naam is Sandra van Duuren. Voeding en sport hebben mij altijd al geïnteresseerd. Ik krijg er energie van om hierover te spreken en om mensen te motiveren om gezonder te eten. Daarom heb ik begin 2017 mijn diploma voedingsleer en gewichtsconsulent behaald.

Sandra van Duuren

Mijn naam is Sandra van Duuren. Voeding en sport hebben mij altijd al geïnteresseerd. Ik krijg er energie van om hierover te spreken en om mensen te motiveren om gezonder te eten. Daarom heb ik begin 2017 mijn diploma voedingsleer en gewichtsconsulent behaald.

Sandra van Duuren

Mijn naam is Sandra van Duuren. Voeding en sport hebben mij altijd al geïnteresseerd. Ik krijg er energie van om hierover te spreken en om mensen te motiveren om gezonder te eten. Daarom heb ik begin 2017 mijn diploma voedingsleer en gewichtsconsulent behaald.

Zelf sport ik actief. Zo doe ik aan hardlopen, wielrennen en crossfit. Daarom vind ik het ook ontzettend leuk om naast het werk als gewichtsconsulent gericht advies te geven aan sporters. Om dat nog beter te kunnen doen, heb ik succesvol de opleiding sportvoeding afgerond begin 2019.

Wat ik als gewichtsconsulent doe

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Als gewichtsconsulent begeleid ik personen met over- of ondergewicht. Ook indien je een gezond gewicht hebt, maar je huidige eet- en leefpatroon wilt aanpassen, kun je bij mij terecht. Samen bekijken we je huidige gewoontes en stellen we een behandelplan op afhankelijk van jouw doelen. Tijdens deze behandeling zal ik je coachen naar jouw doel.
Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk om er je leefstijl van te maken. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je gewicht verliest maar ook dat het je een goed gevoel geeft en je het kan volhouden als het behandelplan is afgerond en de begeleiding stopt.
Het doel is om blijvend resultaat te boeken!
Neem voor meer informatie gerust contact met mij op!