fbpx

Wat andere mensen zeggen over Sane Foods

Hero

Perfecte begeleiding. Leuk contact. Aan jouw wens aangepast voedingspatroon wat zeker tot resultaat leidt. Allemaal lekker eten. Bij mij in ieder geval wel. 16 kg in 6 weken en 11 cm minder omvang. Zeker aan te raden.

Yolanda

De afgelopen weken heeft Sandra mij begeleid met voedingsschema’s, uitleg en extra motivatie. Ze doet dit op een leuke en professionele manier! Dit heeft mij geholpen om beter te gaan eten en vooral ook gezonder! De recepten zijn afwisselend en lekker! Na de vakantie gaan we zeker weer verder aan de slag om de volgende doelen te bereiken! Als je zelf ook hulp nodig hebt om af te vallen of gezonder te leven, kan ik Sandra zeker aanraden als voedingsconsulent!

Diane

Vorig jaar zomer ben ik zelf begonnen met afvallen, ik kwam niet verder dan -7.5 kg. Sinds 2 weken begeleid Sandra mij online en is er weer 3 kg af. Ik heb heel veel aan haar voedingsschema’s en ga voorlopig er nog mee verder totdat ik m’n doel heb gehaald. Ik raad iedereen die kilo’s kwijt wil Sandra aan. Het werkt echt super!

Ella

Al jaren probeer ik mijn streefgewicht te halen. De eerste 5 kilo lukte altijd wel. Daarna bleef ik hangen en kwamen er zelfs weer wat kilo’s bij. Bij Sane Foods heb ik geleerd hoe ik mijn eetpatroon moet aanpassen in plaats van minder te eten om af te vallen. Afwisselende en heerlijke menu’s waardoor ik zonder veel moeite en zonder hongergevoel de kilo’s zag verdwijnen. Nu heb ik mijn streefgewicht bereikt en heb ik geleerd dat gevarieerd en gezond eten niet moeilijk te bereiden en goed vol te houden is. Zonder Sane Foods was me dit niet gelukt! Dus zeker een aanrader!!

Denise

De afgelopen 2 maanden heb ik begeleiding gehad van Sandra; ze heeft voedingslijsten gemaakt gebaseerd op mijn persoontje, ik heb nog nooit zo lekker gegeten, elke dag weer. Genoeg variatie en alles vers. Ik ben 6 kilo afgevallen en 6 cm en wil er nog 3 vanaf krijgen maar ook dat zal lukken want ik heb geen honger of trek tussendoor omdat ik 6 eetmomenten per dag heb. Wat heb ik het toch de voorgaande jaren verkeerd gedaan. Sandra,nogmaals bedankt voor je steun, kundigheid en tips! Kan nu slank BLIJVEN!

Connie

Ik ben nog maar 1 week bezig, bij mij hoeven er niet zo heel veel kilo’s af maar ik wil graag ook een gezonde leefstijl, ben nu 1 week bezig en 2 kilo afgevallen en enkele centimeters kwijt, ook mijn man wordt begeleid door Sandra wat overigens een erg lieve dame is en waar je altijd bij terecht kunt met je vragen of als het even niet gaat. En erg belangrijk, ik heb GEEN honger. Het is voor Sandra best een uitdaging om mijn man te begeleiden aangezien hij bakker is en ’s nachts werkt, mijn man is erg tevreden door Sandra haar begeleiding. Dus ik zou zeggen, wilt u een gezondere leefstijl of zonder honger afvallen, neem contact op met deze lieve Dame.

Adrie en Marisa

Ik moest gezien de noodzaak van een operatie ongeveer 20 kg afvallen. Begin oktober ben ik (wij, mijn vrouw deed mee) begonnen en ben nu eind februari 15,4 kg en mijn vrouw 12,9 kg afgevallen. Het streefgewicht van 96 kg is inzicht, ondanks dat is mijn eigen doelstelling nu 90 kg.

Ondanks de ups en downs, die zijn er genoeg, moet je volhouden als je dat samen doet sleep je elkaar erdoor. Het schema wat Sandra voor ons gemaakt heeft is top en geeft resultaat, daarnaast was het ook gewoon lekker. Je moet je er wel aan houden natuurlijk maar ook wij hadden onze zwakke momenten, als je dan niet afvalt heb je jezelf ermee, niemand anders.

SANE FOODS en Sandra is een aanraden, DOEN!

Jessica

Na een periode van 13 maanden prednison slikken wilde ik die ellendige extra kilo’s ervan af hebben. Daarvoor heb ik de hulp van Sandra ingeschakeld na hele goede verhalen van een kennis van mij. Wat is het fijn om iedere week 1 kilo af te vallen en 1 cm slanker te worden d.m.v. lekker en zeer gevarieerd te eten. Ik mocht zelfs zoveel eten dat ik met regelmaat savonds mijn bord niet leeg kreeg. Ondanks mijn ziekte val ik nu toch af en dat door een aangepast dag menu van Sandra, zij vraagt ook wat je wel en niet lekker vindt, deze niet lekkere producten komen dus ook niet voor in je dag menu! Helemaal top!

Jet

Omdat ik altijd wat moeite had met eten voor, tijdens en na het sporten heb ik de hulp van Sane Foods gevraagd. Ik heb een weekmenu gekregen voor 4 weken. Dit was erg fijn omdat ik vooral graag wilde weten wat ik nu het beste voor, tijdens en na het sporten moet eten. En dit heeft mij erg geholpen omdat je met duursport veel verbrand. En de weken kun je blijven volgen. Veel tips over tussendoortjes ook en sportvoedingsmiddelen en waar je ze kunt kopen. Ik wilde niet afvallen maar gezonder eten en dus tips voor voeding i.v.m. sporten. Sane Foods heeft mij super geholpen hiermee en kon altijd terecht voor vragen. De recepten, tips en menu’s ga ik zeker nog blijven volgen. Super bedankt voor de begeleiding.

Jannie

Van Sandra kreeg ik een prima voedingsplan met heerlijke recepten. Hierdoor ben ik veel gezonder en vooral ook gevarieerder gaan eten.
Ben erg tevreden en ben door het voedingsplan, waarin o.a. verwezen wordt naar diverse kookboeken, ook zelf inventiever geworden om gezonde maaltijden te maken die ook niet veel tijd hoeven te kosten.